Özbek Pamuk ve Tekstil Fuarı

• 01.09.2014

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, 10. Uluslararası Özbek Pamuk ve Tekstil Fuarı’nın, 13-14 Ekim 2014 tarihleri arasında Taşkent’te düzenleneceği bildirilmektedir.

Fuarın hedefinin, uluslararası örgütler ve yabancı şirketleri e uzun dönemli işbirliği geliştirilmesinin yanı sıra, dünyanın önde gelen pamuk ipliği üretici ve tüketicilerinin bir araya gelmesi, Özbek pamuğunun tanıtılması ve pamuk ve tekstil üretimi ile ticaret ve lojistik alanlarındaki son gelişmeler hakkında bilgi vermek olduğu kaydedilmektedir.

Fuarda, Özbek pamuğunun büyük kısmının satışa sunulacağı ve fuar katılımcılarının
Özbek pamuk ve tekstil ihracatçıları ile uzun dönemli sözleşme yapma olanağına sahip olacağı ifade edilmektedir.

Yuvarlak masa toplantıları ite ikili görüşmeler gerçekleştirilecek fuar hakkında detaylı bilgi için http://cotton.mfer.uzweb sayfası ziyaret edilebilir.

Etkinlik ayrıca, TOBB  web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları- Ülke Duyurulan-Özbekistan” bölümünde duyurulmaktadır.

Detaylı bilgi için:

Azizbek SALAHİDDİNOV

Özbekistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Müsteşarı.
TeL.: +90312441-57-26,441-38-71 Fax.: +903124427058

Mob.: +90 533 369-6006 E-mail: uzembsaz@yahoo.com