Hazar Denizi Bölgesinde Turizm Geliştirilmesi Forumu

• 01.09.2014

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, Mangistau Bölge Valiliği Turizm Bölümü tarafından, Aktau şehrinde, 5 Eylül 2014 tarihinde, “Hazar Denizi Bölgesi’nde Turizmin Geliştirilmesi ı. Uluslararası Forumu düzenleneceği bildirilmektedir.

Mangistau Bölgesi’nin kalkınması açısından turizmin geliştirilmesine büyük önem vermekte olup, Forum çerçevesinde ülkemizin turizm alanındaki tecrübelerinden faydalanmak istenildiği belirtilmektedir. Detaylı bilgi için Aktau Başkonsolosluğumuz (Tel: +7 (7292) 42 43 00; e-posta: consu1ate.aktau@mfa.gov.tr) ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.

Forum programı TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr)“Hizmetler/Uluslararası
İş imkanları-Ülke Duyurulan-Kazakistan” bölümünde yer almaktadır.