Makedonya İş ve Yatırım Forumu

• 12.09.2014

Eskişehir Ticaret ve Sanayi Odasından Odamıza gelen yazıda; Makedonya Başbakanı Sn. Nikole Gruevski beraberinde Bakanlar ve danışmanlardan oluşan üst düzey bir heyetle 16 Eylül 2014 tarihinde Eskişehir’i ziyaret edeceklerdir. Ziyaret kapsamında, Eskişehir Sanayi Odası ev sahipliğinde Rixos Eskişehir Otel ‘de “Türkiye – Makedonya İş ve Yatırım Forumu’ gerçekleştirilecektir.

Aşağıda programı verilen Forum boyunca ,özellikle Makedonya’da iş ortamı ve yatırım olanakları konusunda Üst düzey yetkililer tarafından sunumlar yapılacaktır. Sonrasında Makedonya’da iş ve yatırım yapmak isteyen firmalarımız Makedonya Başbakanı Sn. Nikola Gruevski ve ilgili yetkililerle birebir görüşme imkanı bulacaklardır.

(Faks: 0222 236 (041).

Türkiye – Makedonya, İş ve Yatırım Forumu
Yer: Rixos Eskişehir Otel

Tarih: 16 EylO12014

Saat 10:00 – 13:00

Detaylı bilgi için: İsmail Öztürk / Genel Sekreter Yrd. / Tel: 0222 2360360 (Dahili 113)

10.00-12.00

Eskişehir / Türkiye – Makedonya İş ve Yatırım Forumu

Açılış Konuşmaları

Sunumlar

Makedonya’da Başarılı Yatırım Örnekleri

Soru Cevap

12.00-13.00

Başbakanla İkili Görüşmeler

Katılım Formu

Adı Soyadı:

Firma:

Görevi:

Tel:

E-posta:

Makedonya’da yatırım konusunda Başbakan Sn, Nikola Gruevski ile görüşme talep ediyor musunuz?

Evet              Hayır

Cevabınız Evet ise Lütfen Yatırım Yapmak istediğiniz Alanı Belirtiniz: ………… , ……….. , … .

16 Eylül 2014 tarihinde Rixos Eskişehir Otel’de düzenlenecek olan “Türkiye – Makedonya İş ve
Yatırım Forumu”na kabulümü rica ederim.