Bau 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı

• 18.09.2014

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, Ekonomi Bakanlığımızdan verilen yetkiye istinaden, Almanya’nın Münih şehrinde, 19-24 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenecek Bau 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı Türkiye Milli Katılım organizasyonunun İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Avrupa’nın en prestij li Yapı ve İnşaat Fuarı Bau 20I5′in her yıl ortalama
2000 firmayı ağırladığı, 230.000′e yakın profesyonel ziyaretçi sayısı olduğu belirtilmekte
olup, İstanbul Ticaret Odası tarafından, doğal taş, yapay taş, dış mekan düzenlemesi, seramik,
iç mekan malzemeleri ve ürünleri konularında lider firmaların yer aldığı A4 salonunda fuara
katılım gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Fuar için katılım bedelinin 550 Euro/ m2 olarak belirlendiği, fuara minimum 9 m2
ile katılım sağlanabileceği, belirtilen bedele, stand inşaatı, nakliye ve gümrük1eme, tanıtım
hizmetleri dahil olmak üzere tüm ana hizmetlerin dahil olduğu bildirilmektedir. Fuarın %50 devlet desteği kapsamında olduğu ve teşvik takip işlemlerinin İstanbul Ticaret Odası tarafından yürütüleceği belirtilmekte olup, fuara ilişkin detaylı bilgi ilişikte sunulmaktadır.