ÇED Görüşü

  • 20.11.2014

T.C. Bilecik Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Odamıza gelen yazıda; Bilecik ili. Osmaneli İlçesi. Göksu çayı üzerinde. TUYAT Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yapılması planlanan “Göksu Barajı ve HES (3S,19MWm/ 34,14 MWe), Malzeme Ocağı, Kırma Eleme Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santrali” projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan ÇED Özel Formatına göre hazırlanan ÇED Raporu. 03.10.2013 tarih ve 28784 sayılı ÇED Yönetmeliğinin Geçici 1. Maddesi kapsamında ÇED Yönetmeliğinin ll. Maddesi doğrultusunda incelendiği ve uygun bulunduğu bildirilmektedir.

Bilindiği üzere: 03.10.2013 tarih ve 28784 saydı ÇED Yönetmeliğinin Geçici 1. Maddesi kapsamında ÇED Yönetmeliği’ nin 11. Maddesi. (3). Fıkrası “Proje ile ilgili inceleme değerlendirme sürecinin başladığı “e ÇED Raporunun halkın görüşüne açıldığı Bakanlık ve Valilik tarafından anons. askıda ilan. internet gibi uygun araçlarla halka duyurulur ve (4). fıkrası “ÇED Raporunu incelemek isteyenler. duyuru tarihinden itibaren rapor nihai edilene kadar raporu inceleyerek proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Valiliğe bildirilen görüşler Bakanlığa iletilir. Bu görüşler komisyon tarafından dikkate alınır ve Bakanlıkçayetkilendirilmiş kurum/kuruluşlar tarafından ÇED Raporuna yansıtılır. Hükümleri yer almaktadır.


Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç