15. Uluslararası MÜSİAD Fuarı Bölgesel İş Geliştirme Forumu İkili İş görüşmeleri

  • 20.11.2014

T.C Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma ajansı Genel sekreterliğinden Odamıza gelen yazıda; 15. MÜSİAD Uluslararası filan ve 18. Uluslararası İş Forumu, T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın katkılarıyla 26-30 Kasım 20 ı 4 tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenecektir. Etkinlik, fuara katılan işadamları ile yatırımcıları bir araya getirerek. ticari işbirliği ve küresel ortaklıklar için yeni fırsatlar sunmaktadır. Fuar ve İş Forumu, Asya’dan Avrupa’ya, Afrika ülkelerinden Türki Cumhuriyetlere kadar yabancı işadamları, yerli ve yabancı stant katılımcılarıyla uluslararası düzeyde organize edilmektedir.


Organizasyonun bir ayağı olarak t 5. Uluslararası MÜSİAD Fuar: Bölgesel
İş Geliştirme forumu, fuara katılan 80 uluslararası yatırımcı ile 28-29 Kasını 2014 tarihleri arasında Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BE8KA), MÜSIAD Bursa Şubesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde Bursa’da gerçekleştirilecektir. Organize edilen ikili iş görüşmeleriyle bölgemizin yatırım ortamının tanıtılmasına ve işbirliklerinin geliştirilmesine ciddi katkılar sağlanacağı düşünülmektedir.


İkili İş Görüşmeleri 28 Kasım 20i. Cuma günü 15.00-18.00 saatleri arasında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (Organize Sanayi Bölgesi Mavi Cadde 2. Sokak No: 216140 Nilüfer/BURSA) düzenlenecektir.Bilginize.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç