Filistin Yatırım ve Ticaret Forumu

• 20.11.2014
TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve İslam Kalkınma Bankası (IDB) işbirliğinde 25-28 Kasım 2014 tarihlerinde, İstanbul Kongre Merkezi’nde “Filistin ile Ticaret Yapmak: Destek ve Dayanışma” teması altında “Filistin Ticaret ve İş EXPO 2014″ düzenlenecektir.
Etkinlik, başlıca Filistinli işletme sahiplerine ve tacirlerine kendi ürün ve hizmetlerini sergileme fırsatı sağlayacaktır. Bahse konu EXPO kapsamında 26 Kasım 2014 tarihinde, Hilton Otel, İstanbul’ da, 14.30-16.00 saatleri arasında Filistin Başbakan Yardımcısı ve Ulusal Ekonomi Bakanı Sn. Mahmoud Mustafa’nın katılımları ile Filistin Ticaret ve Yatırım Forumu düzenlenecektir. Forum Filistin’deki ticaret ve yatırım ortamını ve fırsatlarını tartışmayı amaçlamakta ve Filistin’de ticaret yapmakla alakalı başarı hikayelerini içeren sunumlar içermektedir.
Forum’a katılmak isteyen katılımcıların ekte yer alan katılım formunu doldurarak 21 Kasım 2014 tarihine kadar Birliğimize(belgin.eserdag@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

FİLİSTİN YATIRIM VE TİCARET FORUMU
KATILIM FORMU
Tarih: 26 Kasım 2014
Yer: Hilton Otel
Formun eksiksiz bir şekilde doldurulup, 21 Kasım 2014 TOBB’a iletilmesi gerekmektedir.
(E-posta: belgin.eserdag@tobb.org.tr )

Adı – Soyadı

Unvanı

Firması/Kurumu:

Sektörü:

Gsm:
Tel:

Office:
E-posta:

FİLİSTİN TİCARET VE İş EXPO 2014
‘TİLİSTİNLE İş YAPMAK: DESTEK VE DAYANIŞMA”
Filistin’deki Ticaret ve Yatırım Olanakları Üzerine Özel Oturum