Güvenli Tedarik Zinciri finasmanı Protokolu

  • 30.12.2020
  • BilecikTSO

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ile Bilecik Halkbank Şubesi arasında “Güvenli tedarik Zinciri Finansman Ürünü” protokolü imzalandı.

Gerçekleştirilen Protokole, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN, Bilecik Halkbank Şube Müdürü Yavuz KOTAN, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Vekili Doğan Gürkan AKYOL ve Halkbank Bilecik Şubesi Ticari Müşteri ilişkileri Temsilcisi Abdullah ÇENGEL katıldı.
Protokol ile birlik odamız, üyelerinin tedarikçi firmalardan yapacakları tedarik alımlarında özel vade ve finansal avantajlara sahip olacakları, Alt Kuruluş üyesi tedarikçi firmaların da banka garantisi ile tahsilatlarını gerçekleştirebilecekleri “GÜVENLİ TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI” sisteminde, ÖKC/POS/Üye İşyeri sistemine hali hazırda dâhil olan ve/veya dâhil edilecek Alt Kuruluş üyelerinin kendi aralarında ve ÖKC/POS/Üye İşyeri/Kart ekosistemi içinde yapacakları ticari işlemlerde kullanacakları, Banka’nın onlara özel ürünü “GÜVENLİ TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI”na ilişkin hususlar değerlendirilecektir.

Üyelerimizin finansman ihtiyacının karşılanması amacıyla “Güvenli Tedarik Zinciri Finansmanı” protokolü Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN, Bilecik Halkbank Şube Müdürü Yavuz KOTAN arasında hayırlı olması dilekleriyle imza altına alındı.

 

BİLGİ İÇİN ; HALKBANK MÜŞTERİ HİZMETLERİ VE ŞUBELERİNDEN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.

 

  • Güvenli Tedarik Zinciri finasmanı Protokolu
  • Güvenli Tedarik Zinciri finasmanı Protokolu
  • Güvenli Tedarik Zinciri finasmanı Protokolu
  • Güvenli Tedarik Zinciri finasmanı Protokolu

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç