Türkiye Almanya Çalışma Grubu

• 14.06.2019

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Türkiye-Almanya Ortak Ekonomik ve Ticaret Komitesi (JETCO) 1. Dönem Toplantısı sonrası kurulan "Ticaret Çalışma Grubu" eş-başkanlığı TOBB ve Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK) tarafından yürütülmektedir. Bahse konu çalışma grubunun görevi, "Türkiye ile Almanya arasında ikili ticaret fırsatları, ticareti engelleyen kural ve uygulamalar ile geleceğe dönük işbirliğini geliştirerek güçlendirecek projelerin önerilmesi" olarak belirlenmiştir.
Bu çerçevede şirketlerimizin görüşlerini belirlemeye dönük çalışmalar sürdürülmektedir.
Türk-Alman Ticaret Çalışma Grubu'nun JETCO'ya sunacağı görüş, öneri ve tavsiyelerde faydalanılmak üzere, firmalarımızın var ise görüş ve önerilerinin 17 Haziran 2019 tarihine kadar Odamız bilecik@bilektso.org.tr mail adresine göndermeleri rica olunur.

• Türkiye Almanya Çalışma Grubu