CIIE 2019 Fuarı

• 07.05.2019

Ticaret Bakanlığından Odamıza gelen yazıda, Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC)'nin ev sahipliğini yaptığı, geçen yıl 240 bin metrekarelik bir alanda 130 ülkeden 2.800 firmanın katılım sağladığı Çin Uluslararası ithalat Fuarı (CIIE)'nın ikincisinin 05-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Shanghai' da düzenleneceği bildirilmektedir. Söz konusu fuarda bu yıl toplamda 4 bin metrekarelik bir alanın ülkemiz için tahsis edilmiş olduğu, anılan fuara İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından milli katılım organizasyonu düzenleneceği, fuarda hizmet ticareti için de bölümler ayrıldığı ifade edilmekte olup, hizmet sektöründe yer alan firmalarımızın bu fuara katılmasının faydalı olacağı kaydedilmektedir. Fuara katılım sağlamak isteyen üyelerinizin İMMİB'e yada tarafımıza başvurmaları rica olunur.

• CIIE 2019 Fuarı