Peru Ortak Finansmanlı Özel Girişim Projeleri

• 27.02.2019

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Peru Özel Yatırım Teşvik Ajansı'ndan (PROINVERSION) alınan bir yazıya atfen, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Ulaşım Altyapısı alanında Ortak Finansmanlı Özel Girişim projelerinin açıklandığı bildirilmektedir.
Teklif tarihlerinin 1 Nisan 2019-15 Mayıs 2019 olarak belirlendiği söz konusu projeler aşağıda belirtilmekte olup,yeni yatırım fırsatlarıyla ilgilenen firmalarımız bahsi geçen projelere ilişkin detaylı bilgilere TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Ülke Duyuruları/Peru bölümünden ulaşabilmektedir.
• Lima-Ica Demiryolu
• Üçüncü Bölgesel Havalimanları Grubu