2. EİT Kamu ve Özel Sektör Enerji ve Petrokimya Konsorsiyum

• 15.01.2019

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; 2. EİT Kamu ve Özel Sektör Enerji - Petrokimya Konsorsiyumu etkinliğinin, İran Ticaret Sanayiler Madenler ve Tarım Odası tarafından, 2-3 Aralık 201 tarihlerinde, Tahran'da düzenleneceği bildirilmiş ve bilahare toplantı ileri bir tarihe ertelenmişti. Söz konusu etkinlik 2. Defa 3-4 Mart 2019 tarihlerine ertelendi. Etkinliğe İran'da petrol ve enerji konularının önde gelen bürokratları ve yetkilileri, bölge Odaların temsilcileri, bölge ülkelerin Büyükelçileri. İslam Kalkınma Bankası ve Asya Kalkınma Bankası yetkilileri ile İran şirketlerinin üst düzey temsilcilerinin katılımlarının beklendiği ifade edilmektedir.
Etkinliğin taslak gündemi ve etkinlikle ilgili önemli bilgiler veren kavram kağıdı TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyurulan-İran bölümünde yer almaktadır. Konuyla ilgili detaylı bilgi ve katılım bildirmek için EİT TSO Genel Sekreterliği ve EİT TSO İran Ulusal Komitesi ile irtibata geçilebilir. EİT TSO Genel Sekreterliği: E-posta: ecocci@tobb.org.tr tel: 0212924 3973 EİT TSO İran Ulusal Komitesi: Mehdi Bey veya Elaheh Hanım; e-posta: ecochamber@gmail.com ; tel: +98 2185732533; +989128306123; +989123644459

• 2. EİT Kamu ve Özel Sektör Enerji ve Petrokimya Konsorsiyum