Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel

• 02.01.2019

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; ABD'nin İran'a yönelik olarak yeniden yürürlüğe koyduğu yaptırımlar kapsamında olduğu belirtilen Mahan Air konusunda, ABD Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği yetkilisinin talebi üzerine bir görüşme gerçekleştirildiği belirtilmiştir. Söz konusu görüşmede, daha önce Türkiye'de Mahan Air ile ilişkisi olan GSATurk ve Airmark şirketlerinin, Mahan Air ile ilişkilerini durdurduklarına değinilmiş olup, Mahan Air ile ilişkilerini sürdüren şirketlerin iş ilişkilerini sonlandırmaları yönünde teşvik edilmelerinin beklendiği ifade edilmiştir.

• Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel