OMÜ Mezun Bilgi Sistemi

• 20.11.2018

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mezunlar Koordinatörlüğü tarafından gönderilen yazı aşağıda almaktadır.

Yükseköğretim sistemi içinde; Üniversitemiz mezunları ile iletişim ve işbirliği sağlamak, mezunlarımızla ilgili veriler, toplamak ve değerlendirmek, düzenlenecek mezun etkinliklerinden haberdar etmek, mezunların Üniversitemizle bağlarını kurumsal hale getirmek amacıyla Mezun Bilgi Sistemi oluşturulmuştur.
Mezunlarımızla daha etkili iletişim kurulabilmesi için; Başkanlığınıza bağlı odalara/borsalara/barolara/belediyelere/birliklere/bankalara, Üniversitemiz mezunlarının, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mezun Bilgi Sistemine http://mbs.omu.edu.tr/ linkinden kayıt olabileceklerdir.

• OMÜ Mezun Bilgi Sistemi