Türkiye Güney Kore Gümrük İdaresi Başkanları 6. Toplantısı Hazırlıkları

• 16.11.2018

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, 27 Kasım 2018 tarihinde İstanbul'da Türkiye-Güney Kore Gümrük İdaresi Başkanları 6. Toplantısı 'nın gerçekleştirileceği belirtilerek, söz konusu toplantının hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere Türkiye-Güney Kore ilişkileri hakkında ele alınmasında fayda görülen konulara ilişkin bilgi talep edilmektedir.
Toplantının hazırlıklarında kullanılmak amacıyla, Güney Kore ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 19 Kasım 2018 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar Odamz (E-posta: bilecik@bileciktso.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

• Türkiye Güney Kore Gümrük İdaresi Başkanları 6. Toplantısı Hazırlıkları