Kauçuk Sanayi Kriteri

• 28.02.2018

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda; Birlik Yönetim Kurulunun 1985 tarih ve 26 sayılı kararı ile kabul edilmiş olan Grup: 3559 Lastik ve Lastik Ürünleri kapasite kriteri ile ilgili olarak bazı firmalar tarafından kullanılan kauçuk türlerine göre kullanılan hammaddelerin, özellikle yumuşatıcılaın farklı oranlarda olması gerektiği yönünde yazılı ve şifahi görüşler alınmaktadır.
Tabii ve sentetik kauçuk türleri ve/veya kullanıldığı sektöre göre mevcut kriterin geneli de dikkate alınarak değerlendirilmesi içim 29 Mart 2018 tarihine kadar var ise görüş ve önerilerinizin Odamız e-posta (bilecik@bileciktso.org.tr) yoluyla bildirilmesini rica ederim.

• Kauçuk Sanayi Kriteri