Sn. Bakanımızın Japonya Ziyareti

  • 22.02.2018
  • BilecikTSO

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda; Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci'nin, Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı (METI) Sayın Hiroshige Seko ile Türkiye-Japonya Ticaret ve Yatırım Zirvesi (TRINS) 3. Toplantısını gerçekleştirmek, Japonya Toprak, Altyapı ve Turizm Bakanı (MLIT) Sayın Keiiehi İshii'nin katılımları ile "Türk-Japon Müteahhitlik İşbirliği Semineri" organizasyonunu gerçekleştirmek ve önde gelen Japon firmalarının CEO'ları ile bir yuvarlak masa toplantısı yapmak üzere, 12-13 Mart 2018 tarihlerinde Japonya'ya resmi bir ziyaret gerçekleştireceği ifade edilmektedir.
Ziyarette gündeme getirilmesinde yarar görülen hususların Ekonomi Bakanlığına iletilmek üzere 28 Şubat 2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Odamız (Fax: 02282160013, E-posta: bilecik@bileciktso.org.tr) adresine iletilmesi rica eder saygılar sunarız.

 

  • Sn. Bakanımızın Japonya Ziyareti

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç