9. Saraybosna İş Forumu

• 20.02.2018

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda, 24-27 Nisan 2018 tarihlerinde, Saraybosna'da, Bosna HersekCumhurbaşkanlığı himayelerinde, Bosna Bank International organizasyonuyla ıx. Saraybosna İş Forumu düzenleneceği bildirilmektedir. Forum kapsamında, 30 farklı ülkeden gelen katılımcılar arasındaki ekonomik bağların ve karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesi hedeflenmektedir.
TOBB her sene sponsor olarak organizasyonuna destek verdiği Saraybosna Yatırım Forumuna ilişkin detaylı bilgiye ve kayıt koşullarına www.sarajevobusinessforum.com adresinden ulaşılabilmektedir.

• 9. Saraybosna İş Forumu