Taslak Ulusal Yeterlilik

• 01.12.2017

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda; MESS tarafından, Mesleki Yeterlilik Kurumu ile imzalanan işbirliği protokolü kapsamında;
Kalite Kontrolcü - seviye 3
Kalite Kontrolcü - seviye 4
Kalite Muayene Test ve Kontrolcüsü - seviye 5
taslak ulusal yeterlilikler hazırlanmıştır. Söz konusu yeterliliklere http://www.mess.org.tr/tr/uy/
adresinden ulaşılabilmekte olup, taslaklara ilişkin Birliğimiz görüşleri talep edilmiştir.
Konu ile ilgili bilgi edinilmesi ve bahse konu taslak yeterliliklerin incelenerek, varsa görüşlerinizin, yukarıdaki internet sitesinde yer alan ilgili "Görüş ve Değerlendirme Formu" doldurulmak suretiyle, MESS'e iletilmek üzere, en geç 22 Aralık 2017 tarihine kadar TOBB’a gönderilmesini rica ederiz.

• Taslak Ulusal Yeterlilik