Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü SMS Bilgi Sistemi

• 13.11.2017

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Odamıza gelen yazıda; Gerek Bakanlık, gerekse İl Müdürlüğü bünyesindeki her türlü çalışmaların, duyuruların, eğitim vb. organizasyonların tarafımıza daha hızlı ve verimli ulaştırılabilmesi amacıyla SMS (kısa mesaj hizmeti) ve e-mail ile bilgilendirmeuygulamasına geçilmesi planlanmış ve bildirilmişti.
Bu kapsamda; bu uygulama içerisinde yer almak isteyen işletme/kurum/kuruluş/tesis yetkililerinin ad, soyad, cep telefon numarası ve e-mail adresinin İl Müdürlüğüne bildirmeleri gerekmekte olup; ileriki zamanlarda iletişim bilgilerinde oluşabilecek değişikliklerin veya bu uygulama kapsamında SMS (kısa mesaj hizmeti) ve e-mail alımını iptal etmek isteyen işletme/kurum/kuruluş/tesis yetkililerinin bilecik@csb.gov.tr adresine e-mail göndermeleri yeterli olacaktır.

• Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü SMS Bilgi Sistemi