Taslak Ulusal Yeterlilik

• 10.11.2017

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda;GAZMER tarafından, Mesleki Yeterlilik Kurumu ile imzalanan işbirliği protokolü kapsamında;

Doğal Gaz Sayaç Sökme Takma Elemam - seviye 3
taslak ulusal yeterlilik hazırlanmıştır. Söz konusu yeterliliğe https://tobb.org.tr/Sayfalar/Detay.php?rid=2592&lst=DuyurularListesi adresinden ulaşılabilmekte olup, taslağa ilişkin TOBB görüşleri talep edilmiştir. (Bağlantıya, www.tobb.org.tr adresinden, TOBB Birimleri, AB Daire Başkanlığı, Genel Bilgilendirme başlığı altında da ulaşılabilmektedir.)
Bahse konu taslak yeterliliğin incelenerek, var ise görüşlerinizin, yukarıdaki internet sitesinde yer alan ilgili "Görüş ve Değerlendirme Formu" doldurulmak suretiyle, GAZMER'e iletilmek üzere, en geç 1 Aralık 2017 tarihine kadar Odamız (bilecik@bileciktso.org.tr) adresine gönderilmesi gerekmektedir.

• Taslak Ulusal Yeterlilik