Taslak Ulusal Meslek Standartları

• 10.11.2017

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda; İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından, Mesleki Yeterlilik Kurumu ile imzalanan işbirliği protokolü kapsamında;
Özel Güvenlik Görevlisi (seviye 3)
Özel Güvenlik Sorumlusu (seviye 4)
Özel Güvenlik Projelendirme Uzmanı (seviye 5)
Güvenlik Sistemleri Kurulum, Bakım ve Onarım Elemanı (seviye 4)
taslak ulusal meslek standartları hazırlanmıştır. Söz konusu taslaklara
https://tobb.org.tr/Sayfalar/Detay. php?rid=2591&lst=DuyurularListesi adresinden ulaşılabilmekte olup, taslaklara ilişkin TOBB görüşleri talep edilmiştir. (Bağlantıya,www.tobb.org.tradresinden, TOBB Birimleri, AB Daire Başkanlığı, Genel Bilgilendirme başlığı altında da ulaşılabilmektedir.
Bahse konu taslak standartların incelenerek, varsa görüşlerinizin, yukarıdaki internet sitesinde yer alan ilgili "Görüş ve Değerlendirme Formu" doldurulmak suretiyle, İstanbul Üniversitesi'ne iletilmek üzere, en geç 1 Aralık 2017 tarihine kadar Odamız e-mail adresi (bilecik@bileciktso.org.tr) gönderilmesini rica ederiz.

• Taslak Ulusal Meslek Standartları