TOBB MEYBEM Kapsam Genişleme Süreci

• 09.11.2017

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda; tarafından tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde sınav ve belgelendirme hizmeti sunmak üzere kurulan TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş, Ekim ayı itibariyle 12 yeni meslekte daha sınav ve belgelendirme hizmeti sunmaya hak kazanmıştır.
Bu kapsamda, Ek1'de liste olarak detayları ve sınav ücreti sunulan toplam 31 meslekte sınav ve belgelendirme hizmeti verilebilmektedir. İnşaat, Metal, Makine, Otomotiv ve Asansör sektörlerini kapsayan 31 meslekte başvurular, Ek2' de yer alan Başvuru Formu aracılığıyla toplanmalıdır.
(http://www.meybem.com.tr/userfiles/files/meybembasvuru31 meslek.pdf adresinden de indirilebilecektir. )
Üyelerinizin mesleki yeterlilik belgesi konusunda herhangi bir cezai yaptırımlakarşılaşmamaları ve mesleki yeterlilik belgesi ile getirilen istihdam teşvikleri hakkında periyodik olarak bilgilendirilmeleri önem arz etmektedir. Konuya ilişkin olarak üyelerinize yapacağınız bilgilendirme toplantılarına, TOBB MEYBEM olarak katılım sağlamayı arzu ederiz. Denmektedir.

• TOBB MEYBEM Kapsam Genişleme Süreci