Taslak Ulusal Meslek Standartları

  • 09.11.2017
  • BilecikTSO

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda; İzmit Atık ve Artıkları Arıtma Yakma ve Değerlendirme A.ş. (İZA YDAŞ) tarafından, Mesleki Yeterlilik Kurumu ile imzalanan işbirliği protokolü kapsamında;
Atık Ön İşlem Elemanı (Seviye 3)
Atık Yakma Elemanı (Seviye 3-4-5)
Düzenli Depolama Bertaraf Saha Elemanı (Seviye 2-3)
Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi Elemanı (Seviye 3)
taslak ulusal meslek standartları hazırlanmıştır. Söz konusu taslaklarahttps://www.tobb.org.tr/Sayfalar/Detay.php?rid=2589&lst=DuyurularListesi adresindenulaşılabilmekte olup, taslaklara ilişkin TOBB görüşleri talep edilmiştir. (Bağlantıya,www.tobb.org.tr adresinden, TOBB Birimleri, AB Daire Başkanlığı, Genel Bilgilendirme başlığı altında da ulaşılabilmektedir.)
Konu ile ilgili bilgi edinilmesi ve bahse konu taslak standartların incelenerek, varsa görüşlerinizin, yukarıdaki internet sitesinde yer alan ilgili "Görüş ve Değerlendirme Formu" doldurulmak suretiyle, İZAYDAŞ'a iletilmek üzere, en geç 1 Aralık 2017 tarihine kadar TOBB’a gönderilmesi gerekmektedir.
 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç