Ulusal Meslek Yeterlilik

• 09.11.2017

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda; İstanbul Güzellik Uzmanları ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf Sanatkarlar Odası tarafından, Mesleki Yeterlilik Kurumu ile imzalanan işbirliği protokolü kapsamında;
Epilasyon uzmanı -seviye 4
mesleğinde taslak ulusal yeterlilik hazırlanmıştır. Söz konusu taslağa www.igdeso.org.tr adresinden ulaşılabilmekte olup, konuya ilişkin TOBB görüşleri talep edilmiştir.
Bahse konu taslak yeterliliğin incelenerek, var ise görüşlerinizin, yukarıdaki internet sitesinde yer alan ilgili "Görüş ve Değerlendirme Formu" doldurulmak suretiyle, en geç 1 Aralık 2017 tarihine kadar TOBB’a gönderilmesi gerekmektedir.

• Ulusal Meslek Yeterlilik