Belarus

  • 25.10.2017
  • BilecikTSO

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda, Türkiye-Belarus Bilim ve Teknoloji Ortak Komisyon ı. Toplantısı ile Türkiye-Belarus İnovasyon Forumunun 28 Kasım 2017 tarihinde ve Türkiye-Belarus Ortak Sanayi ve Teknoloji Çalışma Grubu 3. Dönem Toplantısı'nın, 29 Kasım 2017 tarihinde Minsk'te gerçekleştirileceği bildirilmektedir.
Ziyarete ve Foruma ilişkin organizasyon bilgileri Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından bilahare bildirilecektir. Ziyaret çerçevesinde, katılımcıların uçuş ve konaklama masraflarının kendileri tarafından karşılanması beklenmektedir. Söz konusu Foruma katılmak isteyenlerin bilgileri Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına iletilecektir.
Toplantı gündemine ilişkin görüşler, Çalışma Grubu kapsamında yer verilecek işbirlikleri ile protokol de bulunmasında fayda görülen hususlara dair üyeleriniz görüşleri İle birlikte tespit, görüş ve önerilerinizin; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımıza iletilmek üzere, 6 Kasım 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamız bilecik@bileciktso.org.tr e-mail adresine iletilmesi gerekmektedir.

 

  • Belarus

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç