Türkiye Cezayir 11.Dönem KEK Toplantısı

• 23.10.2017

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda; Türkiye-Cezayir 11. Dönem Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Toplantısı'nın Kasım 2017'de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sn. Berat Albayrak eşbaşkanlığında Cezayir'de gerçekleştirileceği bildirilmektedir.
Toplantı çalışmalarında kullanılmak üzere, Cezayir ile ikili ilişkilerimizde gündeme getirilmesinde fayda görülen konular ve varsa sorunlara ilişkin bilgi notu talep edilmektedir.
Söz konusu bilgi notunun en geç 31 Ekim 2017 tarihine kadar Odamız bilecik@bileciktso.org.tr adresine iletilmesi rica olunur.

• Türkiye Cezayir 11.Dönem KEK Toplantısı