İsrail Gümrüklerine İlişkin Duyuru

• 23.10.2017

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda, İsrail Ticaret Odaları Federasyonu tarafından bahse konu Büyükelçiliğimize iletilen İsrail Gümrükleri İdaresi'nin duyurusu çerçevesinde, "Global Gateway" olarak adlandırılan yeni nesil bilgisayar destekli gümrük sisteminin kullanılmaya başlanacağının, sistem kurulumu dolasıyla 10-14 Ocak 2018 tarihlerinde İsrail'de gümrük işlemlerinin yapılamayacağının, acil kargolarda ise özel acil gümrük prosedürünün uygulanacağının öğrenildiği ifade edilmektedir.

İsrail Gümrükleri İdaresi’nin bahsekonu duyuru metnine TOBB web sayfası www.tobb .org.tr “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslar arası İş İmkanları/ ÜlkeDuyuruları/İsrail” bölümünden ulaşılabilmektedir.

• İsrail Gümrüklerine İlişkin Duyuru