Türkiye Birleşik Krallık 6.Dönem JETCO Toplantısı

  • 13.10.2017
  • BilecikTSO

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Eşbaşkanlığı Ekonomi Bakanı Sayın Nihat ZEYBEKCİ ve Birleşik Krallık Ticaret Politikalarından Sorumlu Devlet Bakanı Sayın Greg HANDS tarafından yürütülen Türkiye-Birleşik Krallık Ortak Ekonomik ve Ticaret Komitesi (JETCO) 6. Dönem Toplantısının 28-29 Kasım 2017 tarihlerinde Londra'da gerçekleştirileceği bildirilmektedir.
Bu kapsamda, Birleşik Krallık JETCO 5. Dönem Toplantısı'na ilişkin Protokole, TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılmaktadır.
Toplantıya ilişkin hazırlık çalışmalarında yararlanılmak ve toplantı sonunda imzalanacak Protokol metnine derç edilmek üzere, Birleşik Krallık ile ülkemiz arasındaki ilişkilere yönelik olarak gündeme getirilmesinde fayda görülen konuların, ticari ve ekonomik alanında kaydedilen gelişmelerin, varsa karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerinin 26 Ekim 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamız bilecik@bileciktso.org.tr mail adresine göndermeleri rica olunur.
 

  • Türkiye Birleşik Krallık 6.Dönem JETCO Toplantısı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç