Umman’da Geliştirilmesi Hedeflenen Su Ürünleri Pazarı

• 11.10.2017

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda; İstanbul Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından, Mesleki Yeterlilik Kurumu ile imzalanan işbirliği protokolü kapsamında;
-Atık su ve yağmur suyu hatları temizlik operatörü - seviye 3
-Atık su ve yağmur suyu hatları görüntülerne operatörü - seviye 3
-Su arıtma tesisi işletme operatörü - seviye 3
-Atık su arıtma tesisi işletme operatörü - seviye 3
-İçme suyu şebekeleri işletme bakım elemanı - seviye 3
-Çamur susuzlaştırma ünitesi operatörü - seviye 3
-Su scada operatörü - seviye 4
-Su ve atık su şebekeleri işletme bakım kontrol sorumlusu - seviye 4
-Arıtma tesisi dezenfeksiyon görevlisi - seviye 3

mesleklerinde taslak ulusal meslek standartları hazırlanmıştır. Söz konusu taslağa http://www.iski.istanbul/web/tr-TR/kurumsal/haberler/haberler-detay/iski-ums adresindenulaşılabilmektedir.

Konu ile ilgili bilgi edinilmesini ve bahse konu taslak standartların incelenerek, varsagörüşlerinizin, yukarıdaki internet sitesinde yer alan ilgili "Görüş ve Değerlendirme Formu"doldurulmak suretiyle, en geç 26 Ekim 2017 tarihine kadar Odamız bilecik@bileciktso.org.tr adresine gönderilmesini rica ederiz.

• Umman’da Geliştirilmesi Hedeflenen Su Ürünleri Pazarı