Türkiye Kamerun 3.Dönem KEK Toplantısı

• 11.10.2017

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda; Türkiye-Kamerun 3. Dönem Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Toplantısı 'nın 9-10 Kasım 2017 tarihlerinde Başbakan Yardımcısı Sn. Bekir Bozdağ'ın eşbaşkanlığında Yaounde' de gerçekleştirileceği bildirilmektedir.
Söz konusu toplantı çalışmalarında kullanılmak üzere, Kamerun ile ikili ilişkilerimizde gündeme getirilmesinde fayda görülen konular ve varsa sorunlara ilişkin bilgi notu talep edilmektedir.
Söz konusu bilgi notunun en geç 18 Ekim 2017 tarihine kadar Odamız bilecik@bileciktso.org.tr iletilmesini rica ederiz.