Türkiye Bosna Hersek Tarım İş Forumu

• 11.10.2017

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, 26 Ekim 2017 tarihinde Saraybosna'da T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın başkanlığında Türkiye-Bosna Hersek Tarım İş Forumunun gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü belirtilmektedir.
Foruma katılmak isteyen firma temsilcilerinin aşağıdaki tablo vasıtası ile en geç 11/10/2017 Çarşamba günü mesai bitimine kadar dispazar@tarim.gov.tr adresine ön kayıt yaptırmaları sonrasında Odamız (Tel: 02282160011-12 E-posta: bilecik@bileciktso.org.tr bilgi verilmesi gerekmektedir.)

İsim-Soyisim

Unvan