Türk Venezuela İş Forumu

• 04.10.2017

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda; Venezuela Devlet Başkanı Sayın icolas Maduro'nun Türkiye ziyareti programı kapsamında, TOBB ile Dış Ekonomik ilişkiler Kurulu (DEiK) işbirliğinde Türkiye-Venezuela İş Forumu düzenlenecektir. Ankara JW Marriot Otel 'de 6 Ekim 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan bahse konu İş Forumu'na Venezuela Devlet Başkanı Maduro'nun da katılması öngörülmektedir.
Forum ile ilgili taslak program ve katılım teyit formuna TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş imkanları/Yurt İçi Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.
Söz konusu Forum'a katılmak isteyen üyelerimizin katılım formunu eksiksiz doldurarak 5 Ekim 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamız (bilecik@bileciktso.org.tr, +2282160013) iletmesi gerekmektedir.

• Türk Venezuela İş Forumu