Türk Rus Ticaret ve Sanayi Soçi Forumu

  • 02.10.2017
  • BilecikTSO

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, 25 Eylül 2017 tarihinde Soçi şehrinde gerçekleştirilmesi öngörülen Türk-Rus Ticaret ve Sanayi Soçi Forumu ile ilgili olarak, söz konusu etkinlikte Kırım Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası'nın da yer alacağından bahisle, Kırım politikamız ve Ukrayna ile ilişkilerimiz bakımında sıkıntılara neden olabileceği, söz konusu etkinliğe ülkemizden çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarımızca destek sağlanmamasının ve işadamlarımızın Kırım ile iş yapmaya teşvik edildiği görüntüsünün verilmemesinin uygun olacağının değerlendirildiği belirtilmektedir.
Yazıda devamla, gelişen Türk-Rus ticaret ilişkilerine bölgesel katkı sağlayabileceği göz önünde bulundurularak, Kırım Ticaret Odası ile doğrudan resmi görüşmeler yapmamak kaydıyla Ticaret Odalarımızın ve işadamlarımızın anılan Foruma katılabileceğinin mütalaa edildiği ifade edilmektedir.
 

  • Türk Rus Ticaret ve Sanayi Soçi Forumu

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç