Mısır Üretici Kayıt Sistemi

  • 19.09.2017
  • BilecikTSO

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, Mısır Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın Mısır'a ihracat yapan ülke firmalarının Mısır İhracat ve İthalat Kontrol İdaresi bünyesinde oluşturulan bir kayıt sistemine kayıt olma zorunluluğu ile ilgili anılan sisteme başvuru işlemlerini tamamlamakla birlikte henüz kayıt yaptıramamış Odanız üyesi firmaların bilgileri talep edilmiş olup, TOBB’ a ulaşan bilgiler Ekonomi Bakanlığı'nın değerlendirmelerine sunulmuştur.
2017 Eylül ayı sonunda Mısır tarafı ile Cenevre'de gayri resmi bir danışma toplantısı gerçekleştirileceği belirtilerek, halihazırda anılan sisteme başvurusunu tamamlamasına rağmen başvurusu onaylanmayan firmaların güncel durumları ile ilgili bilgi istenmektedir.
Bu çerçevede, mevcut durumda başvuru işlemlerini tamamlamakla birlikte sisteme henüz kayıt yaptıramamış Odamız üyesi firmalara ilişkin güncel listenin Ekonomi Bakanlığı'na iletilmesini teminen, ekte sunulan formun doldurularak 25.09.2017 tarihine kadar Odamız bilecik@bileciktso.org.tr) gönderilmesini rica ederiz. 

  • Mısır Üretici Kayıt Sistemi

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç