Cosme Program Çağrısı

  • 02.08.2017
  • BilecikTSO

 

Kosgeb’den Odamıza gelen yazıda; Türkiye ve Avrupa Komisyonu arasında İşletmelerin ve KOBi'lerin Rekabet Edebilirliği Programı (COSME) anlaşması 16 Ekim 2014 tarihinde Brüksel'de imzalanmış olup, Başkanlık COSME Programına ilişkin ulusal koordinatör kuruluş olarak yetkilendirilmiştir.
Bu kapsamda ülkemizin COSME Programından etkin ve verimli bir şekilde yararlanabilmesi ve sağlanacak faydanın en üst düzeye çıkarılmasını teminen, Başkanlık tarafından Program konusunda farkındalık yaratma ve bilgilendirme çalışmaları yürütülmekte, çağrıların duyurusu ve izlemesi yapılmaktadır.
COSME Programının bileşenlerinden biri olan "Çerçeve Koşulların İyileştirilmesi" kapsamında "European Ineubation Network(s) for Creativity-Drtvcn Innovation - Yaratıcılık Odalı İnovasyon için Avupa inkubatör Ağları" proje teklif çağrısı yayınlanmış olup, söz konusu çağrıya ilişkin bilgiler ekteki dokumanda yer almaktadır.
 

  • Cosme Program Çağrısı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç