İran Sanayi Madenler ve Ticaret Bakanlığı ve İran Ticaret Sanayi Madenler ve Tarım Odası ile Anlaşma

  • 30.06.2017
  • BilecikTSO

İstanbul Sanayi Odası olarak, yaptırımların kaldırılmasıyla tüm dünyanın odak noktası haline gelen İran pazarındaki gelişmeleri yakından takip etmekteyiz. Yapılan ziyaretler ve çalışmalar kapsamında Türkiye'den sanayici firmaların, büyük potansiyel arz eden İran pazarından daha fazla faydalanabilmeleri amacı ile; Odamız organizasyonunda İran'da Türk yatırımcılar için bir organize sanayi bölgesi kurulması yönünde, İran Sanayi Madenler ve Ticaret Bakanlığı ve İran Ticaret Sanayi, Madenler ve Tarım Odası ile bir iyi niyet anlaşması imzalanmıştır.
Bu kapsamda, İran Küçük Ölçekli Sanayi İşletmeleri ve Sanayi Bölgeleri Kurumu (ISIPO) yetkilileri ile müzakereler yapılarak, İran' da önerilen sanayi bölgeleri yerinde incelenmiş, ön fizibilite raporları hazırlanmıştır.
Türk yatırımcılar için kurulması planlanan OSB için İran ile yürütülen müzakereler kapsamında, yatırım yapmayı düşünen firmalarımızın beklentileri ve yatırımları için kritik önem taşıyan konuların bilinmesi önem taşımaktadır. Bu çerçevede, söz konusu organize sanayi bölgesi projemizin üyelerinize duyurulması ve İran'da yatırım yapmayı düşünen firmaların AB ve Uluslararası İlişkiler Şubemiz (osaricay@iso.org.tr) ile irtibata geçebileceği hususlarını ilgilerinize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.
 

  • İran Sanayi Madenler ve Ticaret Bakanlığı ve İran Ticaret Sanayi Madenler ve Tarım Odası ile Anlaşma

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç