Irak Sağlık Bakanlığı İhaleleri

• 14.03.2017

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Irak Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen tıbbi ekipman ihaleleri duyurusu TOBB iletilmektedir. İhalelere ilişkin son başvuru tarihi 15 Mart 2017 olarak belirtilmiş olup, ayrıntılı bilgiye TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/İhale, Özelleştirme ve Yatırım Projeleri/Süreli İhaleler"bölümünden ulaşılabilmektedir.
15 Mart 2017 tarihine kadar başvurulabilecek ihalelere ilişkin daha detaylı bilgiye www.kimadia.iq adresinden ulaşılabileceği ifade edilmektedir. Bilgilerinize.

• Irak Sağlık Bakanlığı İhaleleri