BİLECİK EKONOMİ 6. SAYI HAZIRLIKLARI BAŞLADI.

• 20.07.2016

Değerli Üyemiz;

Odamız tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, eğitimler, araştırmalar, mevzuata yönelik güncel bilgiler ve üyelerimizi ilgilendiren duyurulardan üyelerimizi zamanında ve doğru bir biçimde haberdar etmek amacıyla doyurucu içerik ve gündemlerle hazırlanan  BİLECİK EKONOMİ Dergisi 6. Sayı hazırlıklarımız başlamıştır.

İnşaat Sektörünün ele alınacağı dergimizin 6. sayısında da ülkemiz ve ilimiz ekonomisini ilgilendiren ekonomik verileri, Odamız tarafından gerçekleştirilen etkinlikleri, mevzuata yönelik güncel bilgileri, Akademisyenlerimizin İnşaat sektörü ile ilgili akademik makalelerini ve sanayicilerimizin başarı hikâyelerini Siz değerli üyelerimize aktarmaya çalışacağız.

BİLECİK EKONOMİ Dergisi tüm üyelerimize ve kamu kurumlarımıza ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. BİLECİK EKONOMİ Dergisi 6. sayısında reklam vererek yer almak isteyen üyelerimizin Odamız ile irtibata geçmesini rica eder, Dergimizin Bilecik ili ve ekonomisine katkılar sunmasını dileriz.

Saygılarımızla.

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

Reklam sayfaları ve fiyat bilgileri aşağıda bilginize sunulmuştur.

Reklam Verilecek Alan

Fiyatı

Dergi Arka Kapak (Dış)

2.000 TL

Dergi Arka Kapak (İç)

1.500 TL

Dergi Ön Kapak (İç)

1.750 TL

Dergi İç Sayfalar (Tam Sayfa)

500 TL

Dergi İç Sayfalar (Yarım Sayfa)

250 TL

NOT :

1) Fiyatlar KDV hariçtir.

2) Reklam tasarımı isteyen firmalara Ajans tarafından ücretsiz destek sağlanacaktır.

Dergimizin önceki sayılarına ulaşmak için;

Detaylı Bilgi için;

(0 228) 216 00 11 – 12, 216 04 92 – 93 – 94 (Dahili: 106) İsmet KUTLU

• BİLECİK EKONOMİ 6. SAYI HAZIRLIKLARI BAŞLADI.