Söke Hayvan Kesim Yeri

• 20.07.2016

Söke Ticaret Odası'ndan Odamıza gelen yazıda; Özellikle yaz aylarında ilçede nüfus yoğunluğu yaşandığı, et tüketiminin oldukça fazla olduğu, ilçede büyük ve küçükbaş hayvan potansiyelinin de yüksek olduğu, ilçede modern, sağlıklı ve düzenli çalışan hayvan kesim yeri bulunmadığı, bu konuda belediye tarafından tahsis edilecek alan üzerine bir mezbahanın kurulabilmesi için çalışmalar yapıldığı ancak, iş adamlarından tam anlamıyla destek alamadıkları belirtilerek, söz konusu mezbaha yapımının TOBB’ a bağlı oda/borsalarımıza iletilerek, yap-işlet modeli kapsamında ilçede yatırım yapabilecek yatırımcı ve girişimciler var ise Odamız 0 228 2160011/12 nolu telefonları aramaları rica olunur.

• Söke Hayvan Kesim Yeri