SIAL Middle East 2016 Fuarı

  • 20.07.2016
  • BilecikTSO

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, Birleşik Arap Emirlikleri ve çevre ülkelerin, ülkemiz gıda ihracatı için taşıdığı önem doğrultusunda, her yıl Birleşik Arap Emirlikleri'nin Abu Dabi Emirliği'nde Türkiye milli iştiraki 2010 yılından itibaren İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilen SIAL Middle East Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı'nın bu yıl 5-7 Aralık 2016 tarihlerinde gerçekleştirileceği belirtilmektedir.
Bazı gıda ürünlerinin ihracatında yaşanılan sorunların Birleşik Arap Emirlikleri ve çevre ülkelerde bulunmaması, ilgili bölgelere gösterilmesi gereken önemi artırdığı ifade edilmektedir. Özellikle süt ve süt ürünlerinin ihracatının rahat bir şekilde gerçekleştirildiği Birleşik Arap Emirlikleri ve Körfez Bölgelerinin değerlendirilmesi amacıyla ilgili sektör mensuplarının fuara katılımını sağlamak, ilgili bölgeye olan ihracatlarına ivme kazandıracağı bildirilmektedir.
Fuar ile ilgili başvuru formuna TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki "Uluslararası İş İmkanları / Yurt Dışı Etkinlikler" başlığı altından ulaşılabilmektedir. Ayrıca fuar ile ayrıntılı bilgi ve başvuru için aşağıda iletişim bilgileri sunulan görevliler ile geçilerek ulaşılması mümkündür.

 

  • SIAL Middle East 2016 Fuarı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç