Türkiye İran Tarımsal İş Forumu

  • 20.07.2016
  • BilecikTSO

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda, İran Tarımsal Seferberlik Bakanı Sayın Mahmoud Hojjati'nin., beraberinde özel sektör temsilcilerinden oluşan bir heyet ile birlikte, 19-21 Temmuz 2016 tarihlerinde, Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştireceği bildirilmektedir.
Ziyaret çerçevesinde, 19 Temmuz 2016 tarihinde, Birliğimiz Sosyal Tesisler 1-2-3 nolu salonlarında, iki ülkenin Tarım Bakanları ve Birliğimiz Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun iştirakleriyle, Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu gerçekleştirilecektir. İş Forumunun ardından arzu eden firmalarımız, katılımcı İranlı:firmalar ile ikili görüşmeler gerçekleştirebilecektir.
Etkinliğin programı ve İran'dan katılım sağlaması beklenen firmaların listesi ekte ve TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyurulan-İran" bölümünde yer almaktadır. Listeye yeni isimler eklenme olasılığına karşın program ve liste düzenli olarak güncellenecektir.
İkili görüşme gerçekleştirecek firmalarımızın, görüşme gerçekleştirmek İstedikleri İranlı firmayı belirtip, ekte ve web sitemizde yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 18 Temmuz 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamıza e-posta yoluyla bilecik@bileciktso.org.tr iletmeleri gerekmektedir.

 

  • Türkiye İran Tarımsal İş Forumu

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç