Kırıkkale 1. Tarım Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Fuarı

  • 25.05.2016
  • BilecikTSO

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasından Odamıza gelen yazıda; Kırıkkale Tarım,Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Fuarı , Bölgesinde büyüme kaydeden, gelişme gösteren ve bölgenin tarım konusundaki en önemli traktör, zirai donanımlar, mekanizasyon ekipmanları, sulama sistemleri, seracılık, hayvancılık ekipmanları, bahçecilik, fidancılık konularında ve sektörün en önemli firmalarının katıldığı Kırıkkale Tarım Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Fuarı bölge ticaretine olumlu katkılar sağlayacaktır.
Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi- Odası, Kırıkkale Ticaret Borsası, Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Kırıkkale Ziraat Odası, Kırıkkale Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Kırıkkale Kırmızı Et Üreticileri Birliği'nin destekleri ile hazırlanan; Art Fuar Org.Tic.Ltd.Şti tarafından düzenlenen Kırıkkale 1.Tarım, Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Fuarı' nın açılışı 26 Mayıs 2016 Perşembe günü saat 14.00 de Cumartesi Kapalı Pazar Alanın da gerçekleştirilecektir.
Girişlerin ücretsiz olduğu Kırıkkale 1. Tarım, Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Fuarı; 26 - 27 - 28 Mayıs 2016 tarihleri arasında: 10.00 - 17.00 arası 29 Mayıs 2016 tarihinde : 10.00-16.00 saatleri arası ziyaret edilebilecektir. Denmektedir. Bilgilendirir, saygılar sunarız.
 

  • Kırıkkale 1. Tarım Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Fuarı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç