2016 YILI 3. UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİNİ SÖĞÜT İLÇEMİZDE DÜZENLİYORUZ.

• 10.05.2016

BİLECİK TSO, KOSGEB, İŞKUR ve SÖĞÜT BELEDİYESİ

İşbirliği ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Söğüt İlçemizde Düzenlenecek.

KOSGEB’in sunduğu Girişimcilik Destek Programı kapsamında; Odamız, KOSGEB, İŞKUR ve SÖĞÜT BELEDİYESİ işbirliği ile girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak, girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla 24 Mayıs 2016 – 3 Haziran 2016 tarihleri arasında  “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” Söğüt ilçemizde düzenlenecektir.

Eğitim programını sağlıklı tamamlayan katılımcılar, katılım belgesi alarak, iş fikirlerini KOSGEB ile paylaşacaklar ve KOSGEB’in sağladığı destek ve hibelerden faydalanabileceklerdir.

30 kişi kontenjanlı ve ücretsiz olarak düzenlenecek olan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” ön kayıtları 17 Mayıs 2016 Salı günü mesai bitimine kadar devam edecek olup, başvuruda bulunmak isteyen girişimci adaylarının Söğüt Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Başvuruda bulunanlar arasından 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü sözlü mülakat ile belirlenecek olan eğitime katılmaya hak kazanan girişimci adayları, 24 Mayıs 2016 Salı günü Belediye Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezinde toplamda 70 saat sürecek, devam mecburiyeti olan eğitime başlayacaklar ve eğitimi başarı ile tamamlamaları neticesinde sertifikalarını almaya hak kazanacaklardır.

GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BİLGİLERİ;

Ön Başvuru Tarihleri            : 10 Mayıs – 17 Mayıs 2016 tarihleri arası

Sözlü Mülakat Tarihi            : 18 Mayıs 2016 Çarşamba

Eğitim Başlangıç Tarihi        : 24 Mayıs 2016 Salı

Eğitim Bitiş Tarihi                  : 03 Haziran Mayıs 2016 Cuma

Yer                                        : Belediye Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi / Söğüt

DETAYLI BİLGİ VE İRTİBAT İÇİN;

Söğüt Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü    : 0 228 361 32 76 (Dâhili: 129)

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası                : 0 228 216 00 11-12 (Dâhili: 108)

• 2016 YILI 3. UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİNİ SÖĞÜT İLÇEMİZDE DÜZENLİYORUZ.