Made in Moldova Fuarı

• 28.01.2016

TOBB’ dan odamıza gelen yazıda; Moldova’ nın Ulusal etkinliği olan “Made in Moldova” 15. Fuarı’nın, 3-7 Şubat 2016 tarihlerinde, Moldova’nın başkenti Kişinev’ deki Moldexpo Uluslararası fuar Merkezinde düzenleneceği bildirilmekte olup, işadamlarımız belirtilen etkinliğe davet edilmektedir.
    Etkinliğin programı TOBB web sitesinin www.tobb.org.tr “Hizmetler/Uluslar arası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-Moldova” bölümünde yer almakta olup, konuyla ilgilenenlerin Moldova Ticaret ve Sanayi Odası Uluslararası İlişkiler Başkanı Mihai Bilbu (Tel: +373 22 23 53 32, mihai.bilba@chamber.md) ile iletişime geçmesi gerekmektedir.