YOİKK Çözüm Önerileri

  • 28.01.2016
  • BilecikTSO

     TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) kapsamında TOBB tarafından teknik komiteler nezdinde çalışmalar gerçekleştirilmekte olup, görüş ve öneriler derlenerek eylem önerileri oluşturulmaktadır. Oluşturulan bu eylem önerileri hakkında belirli süreler içerisinde çeşitli çalışmalar gerçekleştirilmektedir.
    Teknik komitelerden biri olan Dış Ticaret ve Gümrükler Teknik Komitesi'nin sorumluluğundaki eylem maddelerinden biri de, ihracatçılarımızın havalimanı ve deniz limanlarındaki malların elleçleme işlemlerine ilişkin uygulamada serbest zaman tanınmamasından kaynaklı ilave maliyetler nedeni ile haksız rekabete uğradığı, bu nedenle uluslararası uygulamaların araştırılarak yaşanan rnağduriyetin giderilmesine yönelik çalışma raporu hazırlanmasıdır.
    İhracatçı firmaların, bahsi geçen konu ile ilgili yaşadıkları sorunları ve bu sorunlara dair çözüm önerileri varsa 29.01.2016 tarihine kadar Odamız 022821600113 nolu faksına iletilmesi rica olunur.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç