2016 YILI DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ PLANLAMASI

• 22.01.2016

Değerli Sanayi Kuruluşu Yetkilisi;

Ekonomi Bakanlığı ve Bilecik TSO işbirliği ile 2016 yılında Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri düzenlenecektir.

Bu kapsamda, söz konusu organizasyonun planlanabilmesi açısından ihracatçı firmalardan ve halen fiili ihracatçı konumunda olmayan ancak daha önce ihracat yapmış olan firmalardan Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri için belirtecekleri konular da taleplerini alarak bu talepler doğrultusunda belirlenecek ve belirtilen ihtiyaçlara cevap verebilecek bir eğitim olması hedeflenmektedir.

Ekonomi Bakanlığı ve Bilecik TSO işbirliği ile düzenlenmesi planlanan Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri için tarafınızca talep edilen eğitim konusu/konularının en geç 27 Ocak 2016 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Odamıza bildirilmesini rica eder, Saygılar sunarız.

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

Detaylı Bilgi Almak İçin;

İrtibat  : 0 228 216 00 11,12 – 216 04 92,93,94 (Dahili:108)

Email  : seda.yalcinkaya@bileciktso.org.tr

• 2016 YILI DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ PLANLAMASI