Bilecik TSO, KOSGEB ve İŞKUR İşbirliği ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine 2016 yılında da Devam Ediyoruz.

• 20.01.2016

Bilecik TSO, KOSGEB ve İŞKUR İşbirliği ile

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine

2016 yılında da Devam Ediyoruz.

KOSGEB’in sunduğu Girişimcilik Destek Programı kapsamında; Odamız, KOSGEB ve İŞKUR işbirliği ile girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak, girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla 3 Şubat 2016 – 14 Şubat 2016 tarihleri arasında  “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” düzenlenecektir.

Eğitim programını sağlıklı tamamlayan katılımcılar, katılım belgesi alarak, iş fikirlerini KOSGEB ile paylaşacaklar ve KOSGEB’in sağladığı destek ve hibelerden faydalanabileceklerdir.

30 kişi kontenjanlı ve ücretsiz olarak düzenlenecek olan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” ön kayıtları 28 Ocak 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar devam edecek olup, başvuruda bulunmak isteyen girişimci adaylarının Odamıza şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Başvuruda bulunanlar arasından 29 Ocak 2016 Cuma günü KOSGEB’in Girişimcilik Destek Programı Uygulama Esaslarında belirtilen kriterler doğrultusunda yapılacak sözlü mülakat ile belirlenecek olan eğitime katılmaya hak kazanan girişimci adayları, eğitimi başarı ile tamamlamaları neticesinde sertifikalarını almaya hak kazanacaklardır.

Saygılarımızla.

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BİLGİLERİ;

Başlangıç Tarihi      : 03 Şubat 2016

Bitiş Tarihi                 : 14 Şubat 2016

Yer                           : Bilecik Ticaret Ve Sanayi Odası - Eğitim Salonu

DETAYLI BİLGİ VE İRTİBAT İÇİN;

Adres             : 1. Organize Sanayi Bölgesi Gazi Bulvarı No:2 BİLECİK

Telefon          : 216 00 11 – 12, 216 04 92 - 93 - 94  (Dahili : 108)

E-mail             : bilecik@bileciktso.org.tr

Web               : www.bileciktso.org.tr

• Bilecik TSO, KOSGEB ve İŞKUR İşbirliği ile  Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine  2016 yılında da Devam Ediyoruz.