2016 YILI EĞİTİMLERİMİZ BAŞLIYOR

• 08.01.2016

Değerli Üyemiz;

Bilecik TSO olarak üyelerimize katkı sağlanması,  ulusal ve uluslararası piyasalara uyum sağlayabilecek bilgi ve becerilerin kazandırılması, bireysel yönetim ve organizasyon becerilerinin geliştirilmesi, sektörlerin ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman yetiştirilmesini amaçlamaktayız.

Siz değerli üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 2016 yılında konusunda uzman eğitmenler ve danışmanlık firmaları işbirliği ile Odamız tarafından düzenlenmesi planlanan eğitimleri 10 başlık altında toplayabiliriz:

-          Dış Ticaret Eğitimleri,

-          Finansal Gelişim Eğitimleri,

-          Pazarlama ve Satış Eğitimleri,

-          İş Yaşamında Motivasyon Eğitimleri,

-          İnsan Kaynakları Eğitimleri,

-          Kişisel Gelişim Eğitimleri,

-          Liderlik Becerileri Eğitimleri,

-          Yalın Üretim Eğitimleri,

-          Teknik Eğitimler,

-          Kalite ve Akreditasyon Eğitimleri

Odamız tarafından 2016 yılında düzenlenmesi planlanan eğitimler ek’te bilgilerinize sunulmuştur. Eğitimlere katılım durumunuzu, katılacak kişi sayısını ve planlanan eğitimlere ilave olarak verilmesini istediğiniz eğitimleri ek’te yer alan Katılım Teyit Formunu doldurarak mail veya faks yoluyla Odamıza iletmeniz rica olunur.

Saygılarımızla.

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI