• 07.02.2019

Bilecik Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ayhan TOZAN ve Bilecik SGK İl Müdürü Adem Bedir Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN’ i ziyaret etti. Kurumların işbirliği halinde hayata geçirebilecekleri konuların istişare edildiği görüşme sonunda Şükrü KESKİN ziyaretlerinden dolayı Sn. TOZAN ve Sn. BEDİR’ e teşekkürlerini iletti.

• Bilecik Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ayhan TOZAN ve Bilecik SGK İl Müdürü Adem Bedir Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN’ i ziyaret etti.